De Komedie Compagnie brengt 'Kassa Kassa' vanaf 13 maart in Theater Elckerlyc


De Komedie Compagnie stelde met ‘Kassa Kassa’ hun nieuwste productie voor aan de pers. Plaats van afspraak was Salons De Boeck in Antwerpen.

 

Zowel de acteurs Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Peter Bulckaen, Lulu Aertgeerts, Katrien De Becker, Ludo Hellinx en Dirk Lavrysen als de regisseur Christophe Ameye konden zich uitleven aan de roulettetafel met op de achtergrond de skyline van Las Vegas, ‘s werelds bekendste gokstad.

 

Artistiek leider Dirk Van Vooren blikte terug op het voorbije seizoen en een huidige stand van zaken bij De Komedie Compagnie. Want naast de repetities die volop bezig zijn voor ‘Kassa Kassa’, wordt er achter de schermen hard gewerkt aan de programmatie voor het komende theaterseizoen.

Dirk Van Vooren vertelt: “Ook volgend jaar brengt De Komedie Compagnie grote namen op de affiche.

 

Zo kijken we al uit naar de acteurs Herbert Flack en Carry Goossens in “Smullen met snullen” en komiek Jan Van Dyke kondigde ook zijn terugkeer naar het theater aan in een stuk van De Komedie Compagnie in het voorjaar van 2016. Om zeker naar uit te kijken!”

 

“Maar eerst is er ‘Kassa Kassa’, een komedie die op 13 maart in première gaat in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Het verhaal gaat over Eddy, die 2 jaar geleden werd ontslagen en dit nog steeds niet aan zijn vrouw heeft verteld.

Hij bedenkt een ingenieus plan om de dalende inkomsten te compenseren. Toen één van zijn huurders emigreerde, bleef vadertje staat maar uitbetalingen doen op die zijn oude adres. Een gemakkelijke bijverdienste als je zonder job zit!

 

Als echter de inspecteur van sociale zaken voor de deur staat is de paniek groot! Van dan af volgen de dolste verwikkelingen, gekke misverstanden en persoonsverwisselingen mekaar in razend tempo op….”, vertelde Dirk Van Vooren.

PRAKTISCHE INFORMATIE

‘Kassa Kassa’,  vanaf 13 maart 2015 in Theater  Elckerlyc. Een productie van De Komedie Compagnie.

 

Regie: Christophe Ameye

Cast: Dirk Van Vooren, Ben Rottiers, Britt Van der Borght, Ludo Hellinx, Peter Bulckaen, Katrien De Becker, Dirk Lavrysen, Lulu Aertgeerts en Agnes De Nul.

 

Tickets: www.dekomediecompagnie.be  – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

 

Data: 13, 14, 20 en 21 maart, 3, 4, 10 en 11 april telkens om 20u15,  15 en 22 maart, 5 en 12 april telkens om 15u15.

 

Tarieven inclusief reservatiekosten: vanaf 17 Euro. Er zijn tevens VIP-arrangementen vanaf 38 Euro. Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.


Bekijk al onze foto's op onze facebookpagina: