Jonge musicaltalenten schitteren met 'Terminus' in Capitool Gent


Na het succes van vorig jaar met de musical ‘Toptalent’ presenteert Musical van Vlaanderen in samenwerking met Hogeschool Gent dit jaar een nieuwe musicalcreatie van het musicallabo: ‘Terminus’.

Musicallabo is een musicalworkshop waarbij jonge, aankomende musicaltalenten de kans krijgen om extra ervaring op te doen als performer of als musicalmaker.
Een twintigtal jonge musical professionals en een dertig koppig fantastisch live-orkest leveren met ‘Terminus’ een prachtige vertoning af dat zowel jong als oud bekoort. De première vond tijdens de Gentse Feesten plaats in het Capitool.

Het verhaal neemt ons mee naar Gent in het jaar 1919. Een groepje mensen zit op tram 7 waar plots de barones vermoord wordt. Niemand weet wie de moord gedaan heeft en iedereen wordt beschuldigd..

We krijgen de trammoord driemaal te zien, telkens vanuit een ander perspectief en een andere tijd: vandaag, in de jaren ‘60 en onmiddellijk na de gebeurtenissen in 1919.
Elke versie legt nieuwe details bloot, brengt leugens aan het licht en geeft indicaties over wie de moordenaar is. De musical toont ook aan hoe het verhaal in de loop der jaren zijn eigen leven is beginnen leiden.

‘Terminus’ is een fantastische musical  vol met intrige, spanning, een vleugje humor en een verrassend einde. Wie deze jong aankomende musicaltalenten aan het werk zag is er van overtuigd dat de toekomst van de Vlaamse musicalsector verzekerd is. De leden van de cast van ‘Terminus’ zijn immers één voor één toptalenten!

Meer info over Musical van Vlaanderen op www.musicalvanvlaanderen.be

 

BEKIJK HIER ALLE FOTO'S