Cast 'Lastige Lusten' op originele wijze voorgesteld in Antwerpen


Ludo Hellinx, Mieke Bouve, Dirk Lavrysen,  Ann De Winne en Marc Lauwrys.
Ludo Hellinx, Mieke Bouve, Dirk Lavrysen, Ann De Winne en Marc Lauwrys.

Dinsdag 12 februari stelde De Komedie Compagnie de cast van de komedie ‘Lastige Lusten’ op heerlijk eigenwijze manier voor aan de pers.

Welke plek is niet meer toepasselijk om zich in te leven in een absurde komedie over een succesvolle zakenman met relatieproblemen, dan een hotelbed? Et voila, zo geschiede. De cast van LASTIGE LUSTEN trok, op commando van regisseur Herwig Deweerdt, zich terug voor een ware inlevingsstage in het IBIS Hotel te Antwerpen.

Na een introductie door artistiek leider Dirk Van Vooren en regisseur Herwig Deweerdt, konden wij van Explosief Magazine ‘op audiëntie’ in bed bij Ludo Hellinx, Marc Lauwrys, Mieke Bouve, Ann De Winne en Dirk Lavrysen… De toon van LASTIGE LUSTEN is hiermee meteen gezet.

De absurde komedie LASTIGE LUSTEN gaat op 8 maart in première. Dit stuk van auteur John Tobias boekte reeds in heel wat wereldsteden een groot theatersucces. Een zakenman met slaapkamerproblemen gaat in sekstherapie met alle gevolgen van dien... De Komedie Compagnie wist een aantal grote namen uit het auteurswereldje te klissen. Dirk Lavrysen, Mieke Bouve, Marc Lauwrys en Ludo Hellinx en Ann De Winne zijn nu al enkele weken aan het repeteren. Regisseur Herwig Deweerdtis ook een nieuw gezicht bij De Komedie Compagnie, hij smijt zich ten volle in de regie van deze heerlijk absurde komedie. Uitkijken naar de première dus…

PRAKTISCHE INFORMATIE

LASTIGE LUSTEN, vanaf 8 maart 2013, geschreven door John Tobias
Regie: Herwig Deweerdt, Cast: met o.a. Dirk Lavrysen, Ludo Hellix, Marc Lauwrys, Mieke Bouve  en Ann De Winne.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Prijzen:
vanaf 19 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten
21 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten
24 Euro exclusief reservatie- en verzendingskosten

Opvallend: studenten, kunnen 1 uur voor aanvang van de voorstelling tickets aanschaffen aan het tarief van een goedkoop filmticketje, nl. 8 Euro.

Er zijn ook VIP-seats met programmaboekje, de beste zitjes in de zaal, gratis parking en drie consumpties aan de prijs van 36 Euro.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.