Slaapkamerproblemen in 'Lastige Lusten in Theater Elckerlyc te Antwerpen


Zondag 10 maart ging de komedie ‘Lastige Lusten’ van De Komedie Compagnie in première in het Theater Elckerlyc te Antwerpen. Heel wat BV’s waren naar de Scheldestad afgezakt om deze heerlijke komedie te zien.

‘Lastige Lusten’ vertelt het verhaal van Karel Hoefkens, een succesvolle zakenman die te maken krijgt met ‘slaapkamerproblemen’. Ondanks het feit dat hij getrouwd is met Gerda, een knappe en sensuele vrouw, heeft hij erectieproblemen. De problemen zorgen voor spanningen in hun huwelijk. Karel heeft alles al geprobeerd, zonder resultaat.

Tot hij het boek ‘Beleef uw fantasie’ van de bekende dokter Baumgartner leest. Door middel van fantasieën probeert Hoefkens zijn relatie terug op het goede spoor te zetten.

Het koppel laat meneer Korens, een wat naïeve klusjesman langskomen. Hij moet de vrouw des huizes verleiden, terwijl Karel Hoefkens stiekem alles ziet.
Maar Korens ziet dat helemaal niet zitten. Hij is in een voor hem vervelende situatie terecht gekomen en wil zo snel mogelijk naar huis.


En er is nog meer. De drie weten niet dat er op dat moment een dief in het huis verstopt zit...

‘Lastige Lusten’ staat garant voor een absurde komedie vol met fantasieën, verborgen verlangens en humor. ‘Lastige Lusten’ is reeds de tiende Komedieproductie in amper vijf jaar.
Deze komedie is een creatie voor Vlaanderen maar kende reeds ongeziene successen in Polen, Brazilië, New York , Stockholm, Kopenhagen, Japan, enz…

 

Een lachsucces dat je moet gezien hebben, nog tot 31 maart in Theater Elckerlyc.

Regisseur Herwig Deweerdt kon rekenen op een ijzersterke cast met Dirk Lavrysen (in een outfit zoals je hem nog nooit zag!), Ludo Hellinx, Marc Lauwrys, Mieke Bouve en Ann De Winne.

PRAKTISCHE INFORMATIE

LASTIGE LUSTEN, nog tot 31 maart in Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Prijzen:
vanaf €19 exclusief reservatie- en verzendingskosten
€21  exclusief reservatie- en verzendingskosten
€24 exclusief reservatie- en verzendingskosten

Opvallend: studenten, kunnen 1 uur voor aanvang van de voorstelling tickets aanschaffen aan het tarief van een goedkoop filmticketje, nl. €8.

Er zijn ook VIP-seats met programmaboekje, de beste zitjes in de zaal, gratis parking en drie consumpties aan de prijs van €36.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60
LASTIGE LUSTEN is een productie van  De Komedie Compagnie

 

Bekijk alle foto's op onze Facebookpagina:

www.Facebook.com/ExplosiefMagazine